Nakon što imate lijepo dizajniranu web stranicu koja funkcionira to je samo pola online bitke. Vaša web stranica treba biti uspješno rangirana na tražilicama kako bi stekli posjetitelja, i na kraju kupca.

Što je SEO ?

To je praksa za poboljšanje i promicanje web stranice kako bi se povećao broj posjetitelja na stranici uz pomoć tražilica kao što su Google, Yahoo i Bing. SEO je jedan od najvažnijih procesa koji svake moderne tvrtke mogu poduzeti u današnjem digitalnom svijetu. Mi će mo osigurati da vaša web stranica postiže visoke rezultate na ljestvici pretraživača.

analiti

Google Analytics

Google Analytics može pružiti neprocjenjive informacije o Vašoj web stranici i vašim posjetiteljima, redovita izvješća o stanju i ažuriranju, detaljna lista vaših posjetitelja te mnogo drugih pojedinosti o “prometu” na vašoj web stranici.

Google Adwords

Dok SEO optimizacije zahtjevaju vremena i truda, Google Adwords će odmah izbaciti vašu stranicu na prvim rezultatima Google-a. Plaća se po kliku tj. svaki put kad netko klikne na vaš oglas, to naplaćuje naknadu. Za postavljanje i upravljanje Google AdWords računom treba biti lukav, a ako ne pridodajemo dovoljno pažnje može biti i skupo iskustvo. Neiskusni korisnici su poznati da bacaju novce, bez optimalnog povrata na njihove reklame.

ad

gooo

On-page SEO kampanja

Za ovakvu vrstu kampanje potrebne su ključne riječi tj. riječi koje opisuju vaše poslovanje, riječi koje će vaši posjetitelji pretražiti na tražilicama. Mi ćemo raditi zajedno s vama, odlučiti o optimalnim ključnim riječima za vaše poslovne ciljeve i svoje proračune. Naš on-page SEO rad počinje s dubokom analizom vašeg web dizajna, konstrukcije i razvoja. Kako bi dobili vaš SEO mi ćemo napraviti poboljšanja vaše web stranice, hijerarhije, stranica teksta, HTML kodiranje, internih linkova, optimizacija slika i još mnogo toga.