Stvaramo moderne i stručne web stranice s osjećajem na jednostavnost i upotrebljivosti. Koristimo najnovije standarde pri izradi i razvoju svih naših web stranica. Naše iskustvo i posvećivanje pažnje na detalje znači da je vaša nova web stranica ne samo ugodna vizualno već i potpuno funkcionalna u svim modernim preglednicima kako na računalu tako i na mobilnim uređajima. Nudimo široku paletu web dizajn i razvojnih rješenja. Naši web dizajnovi su jasni, uredni i inovativni, tako da Vaši posjetitelji mogu lako pronaći ono što im je potrebno. Ukoliko se vaš posao proteže izvan granica vaše države u uslgama nudimo i višejezičnost, kao bi vaši klijenti mogli na svom jeziku pregledati vašu web stranicu. Dignite svoje poslovanje na višu razinu, kreirajmo jedinstvenu i različitu sliku.

responsive-web-design

cms

Sustavi za upravljanje sadržajem

Imaj te punu kontrolu nad svojim web stranicama, na dohvat ruke, sustav za upravljanje sadržajem (CMS) će dati mogućnost za uređivanje sadržaja koliko i kad god često želite. Sustava za upravljanje sadržajem, često se naziva kao “CMS”, će vam pružiti kontrolnu ploču vaše web stranice kojoj možete pristupiti putem pretraživača iz bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme. Prednosti CMS sustava upravljanje sadržajem, dodavanje novih članaka,dodavanje slika i još mnogo toga.

Kompaktibilnost

Gotovo svatko od nas ima pametni mobitel ili tablet, tako da ćemo koristiti tehnike kao što su ‘Adaptive’ i ‘Responsive Web Design’ kako bi omogućili da vaše web stranice izgledaju najbolje i pružaju kompaktibilno korisničko iskustvo na svim uređajima.

aa

aaaa

Kvaliteta izrade

Gradimo web stranice s najvećom pažnjom na detalje, tako da je stranica potpuno funkcionalna za vas, vaše klijente i tražilice. Sve naše web stranice su povezane sa društvenim medijima i SEO optimizirane, to pomaže da steknete svoju publiku te da se uključe u ono što radite. Mi ćemo koristiti naše dugogodišnje iskustvo kako bi osigurali da dobijete najviše od Vaše web stranice. Pratimo svjetske standarde u izradi web stranica, koristimo najnovje tehnologije koje će uvelike pomoći vama i vašem poslovanju.

Proces izrade web stranice

a

Razgovor

b

Dogovor

c

Dizajniranje

d

Pregled stranice

Odlučili ste se za vlastitu web stranicu?

Zatražite besplatnu ponudu